Jeřábové váhy, silniční váhy - váhy

Prodáváme váhy pro mininka, nakladace, auta a nákladní automobily. Nabízíme váhy typu: Mobilní paletové váhy, Můstkové a balíkové váhy, Plošinové a nájezdové váhy, Počítací váhy, Silniční a nápravové váhy, Dávkovací váhy, Jeřábové váhy, Kolejové váhy, Jateční váhy visuté, Jateční váhy můstkové, Zdravotnické váhy a další vážící přístroje.
Obchodní a záruční podmínky
1. Základní ustanovení

1.1. Tyto Všeobecné obchodní, servisní a záruční podmínky (dále jen "Všeobecné podmínky") upravují vztahy při dodávkách zboží a služeb (hardware, software, pomocný materiál, náhradní díly, dokumentace apod.) (dále jen "předmětu plnění") firmou WASY, spol. s.r.o. (dále jen "dodavatel") odběratelům a jsou závazné pro veškerý obchodní styk s dodavatelem.
2. Cena předmětu plnění, množstevní slevy

2.1. Přehledové katalogy a ceníky vydávané dodavatelem, jakož i informace ústní, telefonické či informace získané prostřednictvím internetových stránek, vztahující se k cenám předmětu plnění, jsou ceny informativní, určené koncovým zákazníkům.

2.2. Firmám, nakupující zboží za účelem dalšího prodeje, jsou poskytovány na základě standardní obchodní smlouvy smluvní slevy, odvíjející se od skutečně odebraného objemu zboží.

2.3. Pro upřesnění ceny a specifikace předmětu plnění je odběratel oprávněn si vyžádat závaznou cenovou nabídku (dále jen "nabídka"), jejíž platnost je 14 kalendářních dnů ode dne vystavení, není-li uvedeno jinak.
Jeřábové váhy, silniční váhy - váhy Adresa : http://www.i-vahy.cz/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: váhy, vážící zařízení, online, e-shop
Uloženo: 21.09.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde