Admania - video a prezentace

Společnost Admania byla založena v roce 2006 ve Velké Británii, od počátku roku 2007 působí i v České republice. Naším hlavním posláním je poskytovat služby v oblasti výroby videa a multimediálních prezentací na takové úrovni, která nemají nejen na českém trhu konkurenci, a to především svojí STANDARDIZOVANOU KVALITOU, RYCHLOSTÍ A PŘESNOSTÍ, DOSTUPNOSTÍ A TRANSPARENTNOSTÍ. Za samozřejmý jev považujeme i orientaci na potřeby a přání našich klientů, zaměření na výsledek a smysl pro inovace.

Lidsky řečeno, jak už náš název napovídá (pozn.: ad = advertising = reklama, mania = netřeba překládat), jsme opravdoví maniaci do reklamy. Během dlouholetého působení v marketingových odděleních mnoha firem a reklamních agenturách jsme navzdory všem praktikám zjistili, že kvalitní reklama nemusí být vždy nekřesťansky drahá, realizace zakázek nemusí trvat týdny až měsíce a všechny procesy nemusejí být zdaleka tak živelné, jak často bývají… Proto jsme se rozhodli dělat marketing a reklamu tak, jak to jiní nedokáží a reakce našich klientů nás stále častěji přesvědčují, že jsme se vydali správnou cestou. Nejsme reklamním mcdonaldem, i když jisté paralely se nabízejí - i my máme rádi preciznost, kvalitu, rychlost a přitom přijatelné ceny.

Naší doménou jsou zejména multimediální prezentace firem a produktů, obohacené o audiovizuální prvky, prezentační videa, TV spoty, videoklipy, virální videa a další služby vynikající kvality za přiměřené ceny.
Admania - video a prezentace Adresa : http://www.admania.eu
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: reklama, reklamní, produkce, produkční, video, videa, spot, spoty, multimédia
Uloženo: 20.11.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 2.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde