VS elektro: Úvod o firmě a nabízené služ

Dobrý den, jsme zde pro Vás, naše firma samozřejmě ušetří Váš čas i peníze. Nabízíme Vám kompletní sortiment - tedy servis v oblastech týkajících se elektroinstalací a jejich využití jak v domácnostech, v rodinných domech, tak ve firmách či kancelářích. Od nás si necháte vypracovat návrh, provést instalace a samozřejmě i údržbu bezpečnostních a jiných kamerových systémů a jejich komponentů, provádíme revize, datové sítě, montujeme také centrální vysavače.

Tak tedy náš rozsah činností pro Vás: Elektroinstalační práce - Slaboproudé instalace - Dodávka a montáž fotovoltaických elektráren - Dodávka a montáž topných systémů - Dodávka a montáž systémů dálkových měření - Jádrové vrtání do průměru 160 mm - Montáž klimatizačních jednotek v rodinných domech a v komerčních prostorech - Montáž a prodej centrálních vysavačů - Komplexní stavební práce.

El. zabezpečovací systémy (EZS): Slouží k zabránění vniku nežádoucích osob do zabezpečených prostor. Elektronické zabezpečovací systémy lze rozšířit doplňkovými technologiemi - požární hlásiče, kamerový systém či ovládání garážových nebo vstupních vrat.

Centrální vysavače: Jediné centrální vysavače – BEAM Electrolux na trhu s klinicky prokázaným snížením alergických obtíží, disponující vysoce inteligentní technologie kontroly vysávání.

Elektronické protipožární systémy (EPS): Velice aktivní ochrana vašich prostor proti požáru na základě instalace elektronických protipožárních systémů. Elektronická požární signalizace slouží k rozpoznání požáru.

Energetický audit: Energetický audit je pro některé subjekty podle zákona povinný. Součástí auditu je návrh, jak využívat energií, aby došlo k jejich úspoře.

Docházkové a obchůzkové systémy: Docházkový systém je moderní zařízení pro evidenci docházky do zaměstnání. Obchůzkové systémy jsou určeny k přesné kontrole strážní a obchůzkové služby a k časové evidenci vykonaných obchůzek.

Pult centrální ochrany (PCO): Používá se na dispečerských stanovištích, která slouží k monitorování a střežení prostorů.

Kamerové systémy: Jsou okem elektronických zabezpečovacích systémů a velkou částí se podílejí na snížení kriminality. Kamerové systémy monitorují určené prostory po celých 24 hodin denně, tedy i za tmy.

Elektroinstalace: Elektroinstalace je soustava vzájemně propojených vodičů, ovládacích prvků a jisticích prvků. Elektrotechnické zařízení k vedení a ovládání elektrického proudu nebo elektrických signálů.

Půjčovna: Pro Vás jsme zřídili službu „půjčovny“ elektronických zabezpečovacích zařízení.

Vytyčování kabelů: Provádíme trasování a vyhledání kabelů uložených v zemi.
LED žárovky a zdroje: V současné době jsou již technologie LED svítidel tak daleko, že jejich světelný výkon i několikrát převýší svítivost klasické žárovky při několikanásobně menší spotřebě.

Parkovací a vjezdové systémy: Bez parkovacích systémů se dnes již neobejdeme. Systémy jsou řízeny počítačem s obsluhovanou pokladnou nebo s platebními automaty.

Výroba a montáž el. rozvaděčů: Výroba a montáž okruhových rozváděčů pro rodinné domy,skladové a průmyslové haly,kanceláře. Výroba a montáž atipických rozváděčů dle požadavků zákazníka.

Fotovoltaické elektrárny: Komplexní služby při realizaci fotovoltaických elektráren na střechy chatek, rodinných domů či průmyslových objektů. Je soubor solárních panelů, střídače či střídačů, podpůrných a jistících prvků.
VS elektro: Úvod o firmě a nabízené služ Adresa : http://vselektrokomplet.cz/kontakt
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: VS Elektrokomplet, kamerové systémy, elektroinstalace, kamery, centrální vysavač
Uloženo: 11.06.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde