Elektrorevize.

Firma NHB-CZ s.r.o. provádí výchozí, pravidelné a mimořádné (např. po opravě) revize elektroinstalací, hromosvodů a spotřebičů dle platných ČSN a EN.
Rychlost, profesionalita, seriozní cena.
Od r. 1991 byla firma nejprve registrovaná jako fyzická osoba.
Od roku 1994, kdy byla založena firma Nábytek Havlíčkův Brod s.r.o., jsme se vždy snažili zákazníkovi nabídnout něco nadstandardního, co neuvidí v každém obchodě nebo při návštěvě u souseda. Z těchto důvodů jsme začali dovážet kvalitní kožené sedací soupravy z Německa. Též jsme prodávali opravdu kvalitní ratan z indonézie bytový nábytek z Itálie a kancelářský nábytek ze Španělska. Od té doby už uplynulo hodně času a naše obchody jsou zaplaveny obrovským množstvím zboží z celého světa. To je, ale právě zásadní problém pro zákazníka, který většinou není odborníkem a těžko se orientuje v záplavě zboží a reklamy. Proto se snažíme využít svých zkušeností a vybrat pro zákazníka kvalitní zboží, za přiměřenou cenu. Každý už asi má zkušenost s tzv. "výhodnou koupí ", kdy sice vydá málo peněz, ale neuslyší žádnou muziku nebo mu nepřijemná melodie, ještě dlouho zní v uších. Z toho důvodu není cena u nás prioritou, ale máme zájem na dlouhodobé spokojenosti zákazníka, který se k nám zase s důvěrou vrátí nebo nás doporučí svým známým.
Máme dlouholeté zkušenosti se zařizováním kanceláří, od koberce nebo plovoucí podlahy, přes nábytek, až po osvětlení a doplňky. Mezi naše spokojené zákazníky, kteří si u nás nechali zařídit své kanceláře patřily firmy jako Telecom, VČE, VČP, Pleas, Kooperativa, IDOS venkovní reklama Praha, Lesní družstvo Štoky, Pribina Přibyslav, Naturamyl, Psychiatrická léčebna HB, Okresní nemocnice HB, Ústav sociální péče Zboží, OÚ Šlapanov, Oblastní charita Havlíčkův Brod, a mnoho dalších soukromých firem a ordinací.
Mezi stálé zákazníky patří Město HB, Psychiatrická léčebna HB, Nemocnice HB, Úřady práce, Finanční úřady, VÚB HB, Státní rostlinolékařská správa, Inspekce životního prostředí, obecní úřady okresu, mateřské, základní a střední školy okresu a mnoho soukromých firem a ordinací. Všichni tito zákazníci oceňují zejména servis, který jsme schopni zajistit.

Nově jsme se začali zabývat elktroinstalacemi a především revizemi, které jsme při zařizování kanceláří museli provádět subdodávkami. Proto jsme získali oprávnění pro provádění montáží, oprav, revizí a kontrol vyhrazených elektrických zařízení.



Elektrorevize. Adresa : http://nhb.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: elektrorevize,revize elektroinstalací,hromosvodů,elektriky,havlíčkův brod
Uloženo: 02.12.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde