Nabízíme více než obyčejnou výšivku

Výšivky na textil s kvalitou odrorníků



Výšivka na textil je nedílnou součástí textilní reklamy produkce. Dokážeme kapacitně pokrýt nároky českého i zahraničního trhu. Díky rychlé produkci a automatizovanému provozu jsem schopni dodat výšivky na textil za skvělé ceny při zachování kvality služeb na nejvyšší úrovni. Vyrobíme pro Vás více než jen standardní výšivky, ale i nášivky a textilní aplikace či kombinace výšivky s potiskem a dalšími technologiemi.
Chcete aby Váš textil vypadal reprezentativně i po mnoha letech? Výšivka na textil je pro vás jednoznačnou volbou! Textilní výšivka je vhodná především na motivy menších rozměrů. Jsme přímí výrobci a nikoli zprostředkovatelé služeb. Naše technologické vybavení umožňuje i výšivky na netradiční textil.

Kvalitní výšivky na textil



Díky dlouholeté zkušenosti, nejmodernější stroje na textilní vyšívku, vysokou kapacitu strojového parku a on-line propojenou výrobu. Vaše zakázky realizujeme v krátkých časových intervalech, při nejvyšší výsledné kvalitě a to vše za velice příznivé ceny. Partnerům nabízíme opravdovou důvěru a progresi v reklamním textilu.

Nabízíme více než obyčejnou výšivku Adresa : http://www.danielson.cz/technologie-vysivka-na-textil
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: výšivky na textil, výšivka na textil
Uloženo: 24.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde