Správný růst zajistí krmivo pro koťata

Speciální granule pro koťata Royal Canin Kitten



Krmivo pro koťata Royal Canin Kitten je speciálně a cíleně určeno pro období odstavu a následné období vývoje a růstu. Imunita přenesená od matky slábne a vlastní imunitní systém koťat zatím není dostatečně vyvinut. Krmivo pro koťata Royal Canin Kitten  přirozeně imunitní systém posiluje a zabezpečuje správný vývoj životně důležitých funkcí. Dosáhla Vaše koťátka věku, kdy dochází k odstavení od matky nebo brzy dosáhnou 4. měsíce? Ano? Teď je ten správný čas na změnu potravy.

Dopřejte svým koťatům kvalitní krmivo



Granule pomáhají prořezávání prvních zoubků a díky snadnému vlhčení umožňují postupný a přirozenější přechod na suchou stravu. Mini granulky se koťatům snadno uchopují a přinášejí požitek z jídla. Toto období je pro Vaše kotě zásadní a nanejvýš choulostivé. Špatný přístup může způsobit poruchy trávení, které se pak odrazí na kvalitě celého života. Pomozte koťatům postavit se pevně na vlastní nohy a správně růst - kupte jim granule pro koťata  Royal Canin Kitten!  Royal Canin se zaměřuje na rozvoj a posílení předností, zatím co minimalizuje a odbourává slabiny. Zdraví, vitalita, radost ze života a samozřejmě i spokojené bříško Vašeho psa nebo kočky jsou pro Royal Canin vždy na prvním místě. 
Správný růst zajistí krmivo pro koťata Adresa : http://www.royal-eshop.cz/krmivo-pro-kocky/krmivo-pro-kocky-podle-veku/krmivo-pro-kotata
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Royal Canin Kitten
Uloženo: 24.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde