Zásobujte rostliny kvalitním hnojivem

Nabízíme komplexní moderní hnojiva pro každou zahrádku



Hnojiva dodávají rostlinám potřebné živiny k jejich růstu, podobně jako člověk se ani rostliny neobejdou bez pravidelného zásobování výživnými látkami. Při pravidelném hnojení dosáhnete na zahrádce bohaté úrodu a u kvetoucích rostlin bohaté květenství. V dnešní době jsou na našem trhu moderní typy hnojiv, které plně odpovídají svým složením požadavkům jednotlivých plodin.

Kvalitní hnojiva za rozumnou cenu



Komplexní kapalné hnojivo s obsahem základních a stopových živin, růstového stimulátoru a vitamínu B1. Používá se především ve formě postřiku nebo také hnojivé zálivky rostlin. Je velmi vhodné při použití v zeleninářství, ovocnářství, vinohradnictví, chmelařství a v okrasném zahradnictví. K dispozici s praktickým aplikátorem s objemem hnojiva 900 ml nebo jako náhradní náplň s objemem hnojiva 500 ml.
Hnojivo můžeme aplikovat zálivkou pomocí konve nebo postřikem na list pomocí speciálního aplikátoru. Do aplikátoru jen napojíme hadici, posuneme páčku na ON a ihned hnojíme. Posunutí páčky do střední polohy, lze aplikovat jen zálivku čistou vodou (bez použití hnojiva). Výhody aplikátoru: jednoduchá a rychlá aplikace, praktický uzávěr, automatické dávkování (bez rizika přehnojení, správné dávkování bez vlivu na tlak vody).
 
Zásobujte rostliny kvalitním hnojivem Adresa : http://www.inpest.cz/hnojiva
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: hnojiva, hnojivo
Uloženo: 19.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde