Výklad z karet

Nevíte, co si počít se svým životem, máte spoustu otázek, na které Vám nikdo nedokáže odpovědět? Zkuste výklad z karet , který Vám může pomoci vrátit Vašemu životu smysl, zodpoví Vám veškeré otázky, které máte, může se jednat o libovolná témata, jako je zdraví, peníze, společenský život, pracovní záležitosti, intimní život a spoustu dalšího, co je pro Vás zrovna aktuální.
Kartářky zabývající se věštěním jsou opravdové profesionálky ve svém oboru s mnohaletou praxí. Věštba z karet může probíhat prostřednictvím různých způsobů, jako jsou mariášové, tarotové nebo andělské karty. Dalšími způsoby, jak věštit, jsou chiromantie (věštění z ruky) nebo také věštění z run. Kartářky výkladu z karet se nezabývají pouze klasickým věštěním, ale snaží se i vylepšit Váš život pomocí andělských modliteb a rituálů, které Vám pomohou se psychicky zvednout. Neoddělitelnou součástí pro věštbu jsou znamení zvěrokruhu, na stránkách se můžete dočíst základní charakteristiky typické pro jednotlivá znamení. Kartářky se s naprostou samozřejmostí zabývají také léčitelstvím těla i duše, prostřednictvím známých i méně známých bylinkových receptů a čaker, což jsou energetická centra, která, když se správně stimulují, dodávají tělu pozitivní energii. Můžete být také zasvěceni do tajemství jednoduché cesty ke šťastnému životu, které se nazývá Hooponopono, což je havajská technika sloužící k osvobození člověka od jeho minulosti.
Portál výklad z karet nabízí také prodej ručně malovaných obrazů, jako jsou energetické čtverce, které mohou sloužit nejen jako hezká dekorace Vašeho domova nebo pracoviště, ale také Vám předají pozitivní energii tolik potřebnou pro spokojený život. Také si zde můžete zakoupit krásné mandaly, které vznikají vždy jako unikátní kousky, jejichž malba trvá asi 5 hodin a poté slouží jako zdroj energie, regenerace a obnovy síly, které svým původem sahají až do dob starověkých Tibeťanů a dle dochovaných zdrojů se jejich prostřednictvím léčily ve 12. století mnohé choroby.

Výklad z karet Adresa : http://www.vyklad-z-karet.cz/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: výklad z karet, věštba z karet, kartářky
Uloženo: 22.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde