Kvalitní jeřáby jedině od Krantechnik

Sháníte spolehlivou zdvihací techniku s dlouhou životností? Jste na správné adrese. Zabýváme se návrhem, výrobou i prodejem. Kromě toho nabízíme také bezplatné poradenství a provádíme servis a i pravidelné revizní kontroly. Zajímá vás, kdo jsme? Jsme česká společnost Krantechnik a v tomto oboru působíme již od roku 1997. Věříme, že s našimi produkty budete maximálně spokojeni.
Vyberte si jeřáby z našeho rozsáhlého sortimentu. Připravili jsme pro vás jak varianty s manuálním pohonem vhodné pro lehčí náklady, tak i plně elektrické jeřáby určené pro manipulaci s mnohatunovými náklady. Všechny naše jeřáby jsou osazeny značkovými kladkostroji Stahl i dalšími spolehlivými komponenty. Nabízené jeřáby upravujeme podle požadavků a potřeb našich zákazníků. Spolehněte se na naši techniku, která vás zaručeně nezklame.

Ruční kladkostroje jsou skvělým pomocníkem


Kromě samotných jeřábů nabízíme také kvalitní kladkostroje. V dílenském provozu je velmi oblíbený ruční kladkostroj, který velmi usnadní práci. Nabízíme bytelné kladkostroje s dlouhou životností a nosností až 10 tun! Neváhejte a využijte nabídky společnosti Krantechnik. Navrhneme a vypracujeme řešení na míru vašim požadavkům a potřebám.

Kvalitní jeřáby jedině od Krantechnik Adresa : http://www.krantechnik.cz/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: kladkostroj, jeřáby, jeřáb, ruční kladkostroj, kladkostroje
Uloženo: 08.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde