Zažijte nevšední zážitky v Singapuru

Singapur je státem, který leží v Asii. Stát má však k evropské civilizaci mnohem blíž, nežli k tradiční asijské kultuře. Tak se stalo především vlivem kolonizátorů z Británie, díky nimž je Singapur výhradně britskou kolonií. Aktuálně jde o klasickou republiku, jejíž jedinečné kouzlo už objevilo spoustu turistů a návštěvníků z různých koutů světa. A jaké zajímavosti Singapur v současné době nabízí? Obdivovat je možno moderní výškové domy, které se skoro dotýkají samotného nebe, užít tropické přírody si můžete na zdejších tropických ostrovech, které jsou ozdobou tohoto živého státu, za nákupy můžete vyrazit do rozlehlých nákupních pasáží, a zkusit místní exkluzivní gastronomii můžete v některé z vyhlášených restaurací. Nadšeni budou taky obdivovatelé místní historie, ale též unikátní zábavy, kterou naleznou v disco klubech.

Jednou nevýhodou, kterou v Singapuru a okolních státech můžeme pozorovat, je bezpochyby mnohdy velmi nevyzpytatelné počasí. Minimální teplota, která byla v asijské metropoli naměřena, činila naprosto neskutečných 18,5 °C. Průměrné denní teploty zde šplhají k doopravdy závratným číslům a zdejší vedro je chvílemi skutečně nehorázné. Pokud ale zbožňujete vysoké teploty a neupřednostňujete zimu, stoprocentně vám bude počasí Singapur naprosto po všech stránkách vyhovovat.

Okouzlil vás Singapur svými rozlehlými plážemi a soukromými ostrůvky? Anebo si chcete prohlédnout skleněné výškové domy sahající k nebesům? Jestliže chcete zkusit opravdové gurmánské delikatesy případně zažít tu nejexotičtější taneční párty v celém svém dosavadním životě, kupte si zpáteční letenky a vycestujte prvním letadlem přímo do samotného srdce Singapuru. A možná právě v této fázi můžete spatřovat nevyřešitelný problém. letenky Singapur jsou asi tou nejnákladnější investicí vaší exotické dovolené - alespoň to si velké množství cestovatelů myslí. V dnešní době však je možno využívat různorodé internetové portály, které se specializují na prodej a rezervaci letenek do více, či méně vzdálených destinací s atraktivní slevou
Zažijte nevšední zážitky v Singapuru Adresa : http://pocasisingapur.wordpress.com
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Singapur
Uloženo: 01.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde