Profesionální dřevoobráběcí stroje

Pracujete v oboru truhlářství? Pokud sháníte kvalitní stroje, neváhejte a obraťte se na společnost Houfek a.s. Není pro nás problém ani vývoj a výroba strojů podle vašich potřeb a požadavků. Spolehněte se na nás a využijte naší nabídky. Připravili jsme pro vás vysoce výkonné dřevoobráběcí stroje, mezi které patří například dlabačky či CNC router.
Spolehněte se na naši širokou nabídku dřevoobráběcích strojů. Zajisté u nás naleznete přesně to, co hledáte. Vyzkoušejte například dlabačky pro vrtání materiálů. Námi dodávané dlabačky, patří mezi precizní stroje, které by neměli v žádné správné dílně chybět. Pořiďte si tyto obráběcí stroje i do své truhlářské dílny.
Vsaďte na výkonné dřevoobráběcí stroje z našeho sortimentu. Pro snadné obrábění materiálů jako je dřevotříska, plasty či lehké kovy je pro vás připraven CNC router. Jedná se o zařízení pohybující se po 3 osách. Ovládání je řešeno pomocí interního systému DSP. Spolehněte se na kvalitu a pořiďte si kvalitní dřevoobráběcí stroje od českého výrobce.

Profesionální dřevoobráběcí stroje Adresa : http://www.houfek.com/frezky-na-drevo/dlabacky.htm
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: dlabačky, cnc router, obráběcí stroje, dřevoobráběcí stroje
Uloženo: 20.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde