Kvalitní konstrukce pro fasádní desky

Potřebujete konstrukci pro větrané fasády? Nezáleží na tom, zda jste firma podnikající v tomto oboru nebo běžný vlastník domu. Obraťte se na společnost ILTEGRO. Nabízíme vám profesionální služby v oblasti poradenství, výroby a instalace fasádních systémů pro větrané fasády. Využijte našich služeb a získejte potřebné vybavení. Pořiďte si kvalitní systém a nechte keramické obklady fasád změnit vzhled vašeho domu.
Pokud plánujete rozsáhlejší projekt, rádi vám pomůžeme s jeho přípravou. Nabízíme i kompletní servis přímo při realizaci. Odborně zaškolíme vás i váš personál přímo na pracovišti. Zdarma vypracujeme cenovou nabídku. Spolehněte se na nás a využijte našich služeb. Montáže provádíme celoročně. Všechny základní fasádní systémy jsou navíc k odběru ihned.
Pro připevnění obkladů ke konstrukci domu využíváme systémy Vario, Vario undercut, Vario clips, Bravo a Forte, které patří mezi absolutní špičku na trhu. Díky nim dosáhnete dokonalého vzhledu, který nenarušují jednotlivé spoje - tzv. technika neviditelných spojů. Pokud si nevíte rady, obraťte se na nás a my vám poradíme, jaký systém se hodí pro fasádní desky i další materiály.

Kvalitní konstrukce pro fasádní desky Adresa : http://www.iltegro.cz/vario-konstrukce-pro-fasadni-desky
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: keramické obklady fasád, fasádní desky
Uloženo: 04.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde