Bez pásové brusky se dílna neobejde

Rádi byste dovybavili dílnu profesionálními stroji na opracování dřeva? Kontaktujte společnost HOUFEK a.s. a pořiďte si kvalitní vybavení, na které se můžete vždy spolehnout. S návrhem, samotnou výrobou i konečným prodejem máme již 20 let zkušeností. Za tu dobou jsme si získali spoustu spokojených zákazníků. Tak neváhejte, přidejte se do jejich řad a usnadněte si práci.
Zajisté vás potěší kvalitní širokopásové brusky, které nabízí širokou škálu využití. Získají si vás svou jednoduchou obsluhou, bezpečností a výhodnou cenou. Stavebnicová konstrukce vám navíc dává možnost, vybrat si vybavení přesně podle vašich potřeb. Pokud potřebujete brousit masív, je správnou volbou bruska Pony. Pro oboustranné broušení desek se naopak hodí výkonná bruska Duplex. Pokud sháníte stroj přesně na míru, je pro vás připravena řada Buldog.
Pásová bruska je vybavení, bez kterého se žádná truhlářská dílna neobejde. Hodí se nejen pro broušení velkých desek, ale i dílů malých rozměrů. Při sklopení brousící jednotky se dá využít i pro broušení hran. Vyberte si jedno z mnoha provedení z naší nabídky. Brusky od společnosti HOUFEK a.s. naleznou své využití i ve vaší dílně.

Bez pásové brusky se dílna neobejde Adresa : http://www.houfek.com/brusky/pasove-brusky.htm
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: pásová bruska, širokopásové brusky, brusky, pásové brusky
Uloženo: 06.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde