Civop - specialista na bezpečnost práce

BEZPEČNOST PRÁCE – DŮVĚŘUJTE PROFESIONÁLŮM
K povinnostem zaměstnavatelů či majitelů firem, velkých i menších, patří dbát na bezpečnost práce a požární ochranu. V této souvislosti je třeba dodržovat řadu směrnic, studovat nové předpisy, bezpečnostní tabulky apod. Pokud vás tato činnost zdržuje od vašich profesních povinností či jiných pracovních úkolů, svěřte požární ochranu (PO) a bezpečnost práce do rukou profesionálů. Zkušený tým společnosti CIVOP vám nabízí komplexní služby, které spolehlivě ochrání menší, střední i větší firmy při každodenní práci.
Outsourcing požární ochrany a BOZP
Proč se na specialisty a profesionály z firmy CIVOP obrátit? Především je to pro vás finančně velice výhodné. Propracovaný systém šetří nejen finanční prostředky, ale také váš čas a náklady vynaložené na BOZP (bezpečnost a ochranu zdraví při práci). Firma CIVOP je v rámci outsourcingu schopna převzít také vaše zaměstnance, kteří ve vaší společnosti řeší BOZP a PO.
Výhody oproti konkurenci
Společnost CIVOP působí v tomto oboru již od roku 1992 a její pracovníci plně využívají jak nabyté zkušenosti, tak i potřebné množství znalostí. Firma svým klientům stoprocentně garantuje vysokou kvalitu služeb a prováděného poradenství. Na rozdíl od naprosté většiny konkurence disponuje speciálním profesním pojištěním.
Působnost v mnoha regionech
K přednostem poradenské firmy CIVOP patří také operativnost, flexibilita a celorepublikové působení. Její regionální pobočky naleznete například v Brně, Ostravě, Hradci Králové, České Lípě, Plzni či Chomutově. Tato skutečnost umožňuje nejen minimalizovat náklady, ale také zajistit maximální operativnost v případě krizových situací spojených s BOZP a PO.
Moderní služby
Firma CIVOP poskytuje klientům komplexní služby na úrovni běžné v zahraničí (a to díky znalosti situace v zemích EU). Využívá nejmodernější trendy v oblasti požární ochrany a BOZP, včetně elektronických (internetových) služeb. Zajímavá je i možnost školení vašich zaměstnanců formou e-learningu.

Civop - specialista na bezpečnost práce Adresa : http://www.civop.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: bezpečnost práce, bozp
Uloženo: 28.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde