Grily Weber

Nabídka grilů je velmi široká. Můžete si koupit levnější v nějakém hypermarketu, nebo dražší ve specializovaném obchodě. Mezi nejpopulárnější se řadí grily Weber. Vyznačují se vysokou kvalitou a funkčností. Poskytuje se na ně záruka až 25 let.

V čem jsou tyto zahradní grily tak výjimečné? Jak již bylo zmíněno, velký důraz je kladen na jejich kvalitu. Weber grily mají extrémně dlouhou životnost díky rámové konstrukci včetně poklopu, kotli, případně grilovací vaně a všem vnitřním částem, jako např. hořákům a zapalovacím a čistícím systémům.

Poklop a kotel se vyrábí z vysoce kvalitní, silnostěnné oceli s nízkým podílem uhlíku. Ta se optimálně pojí s porcelánem, kterým je povrstvována při 870° C. Jedná se o specifický proces smaltování, který umožňuje dokonalé přilnutí vrstvy porcelánu k oceli. Tato vlastnost absolutně vylučuje oprýskávání porcelánové vrstvy vlivem teplotních změn a zaručuje tak tu nejlepší ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Dalším příkladem pro použití vysoce kvalitních materiálů jsou grilovací rošty. U kotlových grilů jsou palivové a grilovací rošty vyrobeny z masivní oceli, grilovací rošty jsou navíc poniklovány nebo jsou z nerezové oceli. Rošty plynových grilů jsou z porcelánem smaltované litiny nebo masivní nerezové oceli.
Grily Weber Adresa : http://www.highlife.cz/grily-weber/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: grily
Uloženo: 23.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde