Kuře a jeho příprava

KuřeRecepty.cz je zcela nový informační portál, kde naleznete ty nejlepší a nejchutnější jídla připravené jen z kuřecího masa. Každý den přidáváme nové a nové recepty jen pro Vás. U každého jídla naleznete seznam ingrediencí, přehledný postup a foto, jak by měl vypadat výsledek.
Kuřecí maso je oblíbeno pro své chuťové vlastnosti a také díky snadné a rychlé tepelné úpravě, s možností nespočetných úprav. Dietologickou výhodnou je nízký obsah tuků a pojivých bílkovin, díky kterým je kuřecí maso velmi dobře stravitelné. Velkou výhodu zaznamenává kuřecí maso i z hlediska zdravotní nezávadnosti. Jatečná kuřata jsou dnes porážena ve věku kolem 40. dne stáří, což znamená, že za svůj krátký život nedochází ke kumulaci cizorodých chemických látek, které by ohrožovali zdraví člověka. Přitom spotřeba tohoto masa je u nás poloviční ve srovnání s Itálií, Francií, či Španělskem.
Dnešní nabídka na trhnu v sortimentu kuřecího masa je srovnatelná s vyspělými státy. Vedle kuřat mražených je dnes obvykle na trhu k dostání kuře chlazené a velké množství porcovaných dílů. Nechybí ani kuřecí maso různě kořeněné a novinkou jsou kuřecí masa marinovaná, která získávají stále větší oblibu.

Poradíme, jak správně připravit kuře na paprice, aby chutnalo opravdu všem. Další velice oblíbeným receptem je kuřecí salát.Pečené kuře je hračka, když víte, jak na to. Recepty prostě pro všechny milovníky kuřecího masa.
Kuře a jeho příprava Adresa : http://kurerecepty.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: kuřecí maso recepty, kuřecí prsíčka, kuřecí salát, kuře na paprice
Uloženo: 21.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde