Ukliďte zahradu po zimě

Co dělat se zahradou po zimě? Rozhodně byste měli prořezat stromy a pospírat popadané větve. Co se vším tím zahradním odpadem? Jeho redukce je opravdu důležitá. Proto je tu společnost OK ZAHRADY. V jejich sortimentu hledejte štěpovače i štípače dříví.
K čemu slouží takový štěpovač větví? Při prořezu větví se díky němu zmenší množství odpadu na minimum. Pro zátop v kotli, který je na tuhá paliva, pak tento suchý materiál určitě využijete. Naše nabídka je opravdu široká a uspokojí každého. Nabízíme štepovače s rozšířeným hrdlem, které jsou pro větší objemy roští. Dále i štěpovače, které mají kontejnery na rozdrcené větve. Spolehněte se, že u vybraných štěpovačů i drtičů větví je doprava zdarma.
Máte doma nebo na chalupě krb? To se vám budou určitě hodit štípače dříví. Tento výkonný stroj se velmi snadno ovládá, proto bude štípání dříví jen vaším oblíbeným koníčkem. V naší nabídce jsou motorové i elektrické štípače dříví.
Ukliďte zahradu po zimě Adresa : http://www.zahradni-technika-jezirka.cz/zahradni-technika/elektricke-a-motorove-pily/stipace-dreva.htm
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Štěpkovače, Štípače dříví
Uloženo: 06.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde