Mladistvý pohled i ve vyšším věku

Snažíte se bojovat s časem a zkoušíte předcházet vráskám za pomoci drahých krémů, ale projevy stárnutí začínají pomalu vítězit? Co třeba zkusit plastickou operaci očních víček? Nejenže vám vrátí mladiství vzhled, ale také dodá svěží pohled. Radikální odstranění změn okolních struktur oka a kůže, které je způsobeno stárnutím, zaručuje efektní výsledky.
Pozvolné uvolňování kožních převisů na očních víčkách může přinést daleko více nepříjemností jako je například slzení, zvýšená únava očí, bolest hlavy nebo třeba zhoršení periferního vidění. Operace očních víček je doporučována ještě před objevením výše zmíněných obtíží. Sjednejte si raději schůzku s odborníkem a vše s ním prokonzultujte. Při samotném zákroku lze provést úpravu horních i dolních víček. Operace je prováděna v lokálním umrtvení, ale pokud si to budete přát, je možné vést tento zákrok v ambulantní celkové anestezii.
Nenechte čas, aby vás tak snadno dostihl. S dalšími kosmetickými úpravami vám pomůže profesionální tým plastických chirurgů. Augmentace, zmenšení prsou i tumescenční liposukce jsou pro nás naprostá rutina. Prodlužte si mládí a objednejte se na Kliniku Laser Esthetic v Praze.

Mladistvý pohled i ve vyšším věku Adresa : http://www.laseresthetic.cz/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Operace očních víček, Zmenšení prsou, Augmentace
Uloženo: 09.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde