designové hodinky by Italia !!!!

Dovolte nám představit opravdu jedinečnou novinku na českém trhu.
Stylový design, nesoucí krédo v jednoduchosti je krása. Firma O’Clock se zaměřila na kolekci dámských, pánských a dětských modelů.
Hodinky jsou vyráběny podle špičkových italských návrhářů, kteří patří mezi světovou návrhářskou elitu a vše vyrábí od srdce a není divu, že se v Itálii staly velice oblíbené nejen designem, ale také pro svou energii.
O’Clock navrhl v roce 2007 mladý italský podnikatel Ali Fogarty, později tvůrce značky Too Late a Momo Design v New Yorku.
Jeho na současný trend přizpůsobené hodinky se staly během několika let tak atraktivní, že se tento talentovaný modní návrhář může chlubit bohatou klientelou, mezi kterou nechybí takové celebrity, jakými jsou například David Beckham, Linsday Lohan nebo také Ashlee Simpson. Revoluci v hodinářství přináší firma O’Clock také v nadčasovém materiálu hodinek a to – turmalínem neboli turmalín* -který má příznivý účinek na zdraví.
Součastný světový trend nese sebou spousty rizik při zpracování výrobků, firma O´Clock se může pyšnit svými ekologickými projekty, které výrazně podporují zelenou energii a obnovitelné zdroje.
Materiál je vyroben výhradně ze silikonu. Zdravotně nezávadný, hypoalergenní,vodotěsný. Mechanismus vyrábí světově uznávaná firma CITIZEN.
designové hodinky by Italia !!!! Adresa : http://oclock.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: hodinky, silikon, silikonové hodinky, O´clock,oclock
Uloženo: 15.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde