Plus Design & Marketing

Společnost Plus Design & Marketing má za sebou další úspěšné, ale velmi pracovně náročné pololetí, během kterého zajišťovala kompletní marketingové služby pro světového výrobce solárních panelů Phono Solar. V posledních šesti měsících jsme společnosti Phono Solar zajišťovali kompletní služby na klíč na celkem osmi významných evropských veletrzích. Díky mimořádně pozitivním výsledkům, které naše spolupráce přináší, budeme v jejím rozvíjení pokračovat i nadále.

Veletrhy probíhaly v rámci celé Evropy – Phono Solar jsme prezentovali v Istanbulu, Lyonu, Londýně, Bukurešti, Sofii, Aténách, Veroně a Mnichově.

Na starosti jsme měli kompletní přípravu veletržního stánku a veškeré marketingové služby před, v průběhu, i po veletrhu. Připravili jsme tiskoviny, katalogy a reklamy, zaškolili jsme hostesky, zajistili pro ně jednotné kostýmky a mnoho dalších služeb.

Zákazník je středobodem našeho marketingového vesmíru

Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a nabízíme celou škálu profesionálních služeb. Mezi jinými například:

Kompletní pořádání veletrhů
Tvorba webových stránek, včetně obsahu a grafického zpracování
Vydávání tiskových zpráv
Správa sociálních sítí

Základní vizí společnosti Plus Design & Marketing je maximálně naplnit přání klienta, protože v konečném důsledku naplněním jejich přání plníme i ta svá. To je dlouhodobá strategie, se kterou v naší firmě přistupujeme ke každé práci. Klientům nabízíme kompletní balíček služeb, protože dobře víme, že on sám na to nemá čas. Jsme schopni plně realizovat jeho myšlenky a uděláme za něj vše potřebné. Klient pak dostane naprosto finální produkt, aniž by musel cokoliv řešit.
Plus Design & Marketing Adresa : http://www.plusdesign.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Plus Design & Marketing
Uloženo: 14.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde