LaHody.cz s.r.o.

Tisková zpráva www.LaHody.cz
První e-shop zaměřený na kvalitní potraviny, delikatesy a pečivo na jednom místě je spuštěn!
26.5.2011, Praha - Společnost LaHody.cz zahájila internetový prodej a rozvoz kvalitních potravin i delikates. Na webových stránkách LaHody.cz si lze objednat uzeniny, marmelády a chutney, koření, alkoholické i nealkoholické nápoje nebo oleje. Ke všem výrobkům najdou návštěvníci stránek krátkou anotaci včetně jejich výrobce a složení. Rozvoz zajišťuje kurýrní služba. Lze si tak snadno naplánovat čas doručení potravin a mít tak potraviny kdykoli v týdnu. Jde o první e-shop s komplexní nabídkou kvalitních potravin v Česku, navíc s vtipně pojatým obsahem.
Na internetové adrese www.LaHody.cz, v netypickém a příjemném prostředí, naleznou návštěvníci škálu potravin od pečiva přes sýry a uzeniny, vodu, mošty, koření až po vína. Drtivá většina potravin, byla předem ochutnána, vyzkoušena a ohodnocena, což shrnuje krátká anotace ke každému zboží. LaHody nabízejí rozvoz po Praze v pracovní dny. Cena dovozu je 180,- Kč, při větší objednávce se cena snižuje až na nulu, navíc je rozvoz prostřednictvím kurýrní služby velice rychlý. Při objednávce do 16 hodin v pracovní dny bude zboží doručeno ještě tentýž den.
Průvodcem na stránkách je animovaná figurka, „LaHodný“, který komentuje potraviny a píše odpovědi na dotazy uživatelů i blog, který je součástí stránek. „Přemýšlel jsem, jak více zlidštit a otevřít neosobní prostředí internetového obchodu a LaHodný, který má vše na starosti a navíc si může dovolit říct to, co já jen těžko, pro mě byl vhodným prostředníkem.“ uvádí majitel firmy Miroslav Kleňha. Ten nalezl prvních několik desítek produktů, které mají kritéria poctivé a vynikající práce výrobců. Jejich počet hodlá stále navyšovat. Podle svých slov plánuje „zaměřit úsilí na vytvoření stabilní základny výrobků a importovat také LaHody ze zahraničí.“ Jako první zahraniční výrobky se objeví v LaHodách olivové oleje z Itálie a vína z německého Alsaska. Gró produktů tedy nyní tvoří výrobky českých producentů, mezi kterými se již dá najít spousta delikátních záležitostí. Největší bolestí je podle Kleňhy spolehlivost výrobců, díky níž museli být některé výrobky z nabídky vyřazeny přesto, že byly skvělé. „Zatím nemáme v České republice vypěstovaný zdravý vztah ke svému zákazníkovi, což se mění jen pomalu. Myslím, že LaHody k této změně aktivně přispějí.“ uvedl.
www.LaHody.cz

Kontakt:
Miroslav Kleňha
Tel: + 420 602 336 320
e-mail: mirek@LaHody.cz

LaHody.cz s.r.o. Adresa : http://www.lahody.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: lahody, lahodný, unikátní, chléb, česnek, koření, chutney, marmelády
Uloženo: 01.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde