Cimbálová muzika

Hledáte nevšední způsob jak ozvláštnit Vaši firemní akci, oslavu či jinou neformální i formální příležitost? Vraťte se ke kořenům naší kultury.

Lidová hudba a zvláště pak moravský folklor jsou vyhledávaným zpestřením. Jedním z uznávaných souborů je Cimbálová muzika Slanina. Soubor si zakládá na profesionálním přístupu a komplexních službách. V našem repertoaru naleznete oblíbené lidové písně (i ty méně známé). Vystoupení mohou doprovázet rovněž tanečníci předních valašských folklorních souborů. Cimbálová muzika není přežitkem. Naopak se stala velice vítaným zpestřením kulturních a firemních akcí. Moravský folklor se neodmyslitelně pojí k historii země. Z toho důvodu se nabízí ukázka zahraničním obchodním partnerům. Soubor vznikl v roce 1997 a za 14 let existence má na svém kontě celou řadu úspěšných vystoupení. V referencích naleznete přední české i zahraniční firmy, univerzity či hotely a restaurace.

V nabídce služeb souboru naleznete vystoupení na plesech, svatbách, rodinných oslavách, formálních i neformálních firemních akcích, obecních slavnostech či hudebních festivalech. Na Vaše přání soubor připraví ukázku tradičních tanců a zvyků, valašský večer či slivovicové lázně. Užijte si oslavy jinak než obvykle a vraťte se ke kořenům národní kultury. Cimbálka, to je Cimbálová muzika Slanina.

Cimbálová muzika Adresa : http://www.cimbalova-muzika.com/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Lidová hudba,Cimbálka,Cimbálová muzika
Uloženo: 12.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde