Prodloužení vlasů

Také jste z těch, co krásné dlouhé vlasy znají pouze z reklamy na vlasovou kosmetiku? Nezoufejte. Dlouhé husté vlasy již nejsou výsadou těch šťastnějších z nás. Prodlužování vlasů a jejich zhušťování, si v poslední letech oblíbila celá řada žen. Pokud i Vy uvažujete o nákupy této služby, zaměřte se na následující kritéria.

Službu prodloužení vlasů nabízí v současné době celá řada kadeřnictví a salonů. Úroveň služeb se však zásadně liší. Jako první kritérium si určete metodu, kterou k prodlužování salon používá. Jednou z nejspolehlivějších metod, která přináší více než uspokojivé výsledky, je metoda Hairdreams. Zakládá si na kvalitě aplikovaných vlasů. Prodloužené zhuštěné vlasy vydrží až 18 měsíců. Vyberte si ze dvou základních druhů: indické chrámové vlasy, evropské vlasy. Váš vzhled zaznamená radikální změnu

Dalším kritériem při výběru správného salonu by měly být reference. Dobrou zárukou jsou VIP klienti, kteří se ke konkrétnímu kadeřnictví hlásí. Vězte, že žádná z celebrit by nespojila dobrovolně své jméno s někým nekompetentním.

Jedním ze salonů, který splňuje obě kritéria, je salon YES VIP. Mezi klienty salonu najdeme například Simonu Krainovou, Petru Minářovou, Lucii Bílou, Halinu Pawlowskou a mnohé další známé tváře. Splňte si svůj sen o dlouhých a hustých vlasech! Využijte službu prodloužení a zhuštění vlasů!

Prodloužení vlasů Adresa : http://www.prodlouzeni-vlasu-praha.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Prodloužení vlasů,Prodlužování vlasů,Zhuštění vlasů
Uloženo: 11.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde