Charitativní sbírka v africkém Mozambiku

Charitativní sbírku v africkém Mozambiku podpořila řada společností a organizací z České republiky



Charitativní sbírka „Pomoc dětem v Africe“, která je v Evropě organizována společností EFEKTIM, připravila formou věcných a finančních darů pomoc dětem v našem regionu. Sbírku se rozhodly podpořit i další evropské společnosti, státní i neziskové organizace. Hlavními partnery sbírky jsou společnosti EFEKTIM, TRAMINCORP, BMW Invelt, Česká charita, Arcidiecézní charita Praha Sv. Terezie a řada dalších organizací.

Sbírka věcných a finančních darů

Všechny společnosti, které se zapojily do charitativní sbírky, poskytly řadu věcných darů v podobě zdravotnického materiálu, dětského oblečení, obuvi, hraček, ale také finančních prostředků. Oblečení i zdravotnické potřeby jsou v našem regionu více než nutností; ovšem díky přímé finanční pomoci budou dětem pořízeny i další nezbytné věci přesně dle jejich potřeb.

„Sbírka „Pomoc dětem v Africe“ je pro děti v našem regionu nesmírně důležitá. Věci, které jsme doposud shromáždili jsou velice potřebné. Jsme velmi rádi, že se komerční společnosti a organizace zapojily a pomohly nám tak podpořit a zajistit až nečekané množství hmotných prostředků. Jejich pomoci si vážíme a věříme, že všechny tyto věci najdou svého majitele,“ říká Dana Neuman, koordinátorka projektu „Pomoc dětem v Africe“.

Dary ze sbírky poputují přímo do místních mozambických škol
Charitativní sbírka „Pomoc dětem v Africe“ byla odstartována na začátku ledna 2011 a potrvá do června 2011. Všechny poskytnuté dary jsou průběžně během tohoto jara a léta odesílány přímo k nám do Mozambiku. Dary jsou předávány zástupcům místních základních škol odpovědnými osobami ze společnosti EFEKTIM. Slavnostní akce spojená s ukončením první etapy této charitativní sbírky se v létě 2011 zúčastní také mnoho významných představitelů místní komunity včetně zástupců veřejné sféry.


Charitativní sbírka v africkém Mozambiku Adresa : http://www.gonarezhoupark.com/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Efektim
Uloženo: 08.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde