EFEKTIM

Ondřej Slavík nastoupil na pozici ředitele servisu společnosti EFEKTIM

Novým ředitelem servisu společnosti EFEKTIM a. s. je Ondřej Slavík, který dříve v EFEKTIMU působil na pozici projektanta.V rámci této pozice vypracovával projekty k výstavbě a monitorovacím systémům fotovoltaických elektráren v Anglii, Rumunsku i Maroku a programoval řídící stanice, které komunikují s fotovoltaickou elektrárnou.


Náplní nové práce Ondřeje Slavíka – ředitele servisu bude dohled nad servisními službami poskytovanými na fotovoltaických instalacích. Tyto služby tvoří především pravidelné kontrolní prohlídky na místě fotovoltaických elektráren, zajištění základní údržby a poskytnutí servisu v případě jakékoli poruchy.

Důležitou součástí je také dohlížet nad správou internetového portálu „Efektim portál“ (www.efektimportal.com). Efektim portál je automatizovaný systém vzdáleného dohledu nad fotovoltaickými elektrárnami s grafickým rozhraním a velkým množstvím funkcí.

Stručně o společnosti EFEKTIM

EFEKTIM a. s. patří mezi přední společnosti specializující se na projektování, realizaci a servis fotovoltaických, větrných, vodních a spalovacích plynových elektráren. Působí po celé Evropě, v Africe, na Blízkém východě a nově i v USA. Je renomovaným odborníkem v oblasti engineeringu, projektování, optimalizace, výstavby, zajištění financování, testování a následného servisu a monitoringu FVE.


EFEKTIM Adresa : http://www.efektim.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Efektim
Uloženo: 13.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde