Ubytování Pálava, kvalitní víno a káva

I Vy byste se rádi vydali na dovolenou do příjemných míst? Rádi byste poznávali krásy různých krajů České republiky? Potom pro Vás máme tip na místo, které jistě stojí za prozkoumání. Pokud se vydáte na Pálavu, tak na Vás čeká nejenom překrásný kraj plný historických a kulturních památek, příjemní lidé, ale navíc se můžete těšit i na místní speciality, tedy vína.
Pokud chcete poznávat Pálavu a přilehlé okolí, tak byste si měli předem naleznout kvalitní ubytování, ve kterém budete moci strávit noc po náročném dni. Společnost Krásná Pálava, s.r.o. Vám nabízí ubytování na Pálavě, které jistě splní všechny Vaše očekávání a tužby. Z ubytování Klentnice můžete vyrazit do okolní nádherné přírody, poznávat všechny zákoutí Pálavy, ale především budete vždy vědět, že ať už budete mít jakkoliv náročný den, tak se budete moci vrátit do příjemného ubytování, kde na Vás bude čekat měkká postel. Ubytování Pálava nabízí venkovský styl šmrncnutý inspirací jako ze slunné Provence si i v moderním pojetí zachoval ráz staré fary. Pokud již jste v Pálavě, tak byste neměli nikdy zapomenout ani na ochutnání pálavského vína, které Vás jistě očaruje svoji chutí. Vinařská obec Klentnice leží na úpatí Stolové hory v chráněné krajinné oblasti Pálava.
Pokud se rozhodnete pro návštěvu této obce, tak tu na Vás čeká nejenom příjemné ubytování, ale i vinárna, ve které můžete ochutnat víno Pálava, v kterém zajisté najdete zalíbení. Po ránu pro Vás bude připravena káva s jedinečnou příchutí, káva Pálava se vaří ze směsi, která je pražena „na klíč“. I Vy tak můžete dostat horké doušky výtečné kávy v malém šálku. Káva Pálava je lehce nahořklá s chutí do čokolády. Proč byste si tedy nemohli i Vy příjemně odpočinout díky nám?

Ubytování Pálava, kvalitní víno a káva Adresa : http://www.krajjihomoravsky.info/produkt/448-ubytovani-palava.aspx
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Ubytování Pálava, víno Pálava, káva Pálava
Uloženo: 11.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde