Založení společnosti

Pokud chcete vytvořit společnost na míru, pak navštivte stránku zalozene-spolecnosti.cz, která se zabývá kompletním servisem v oblasti zakládání a prodeje společností s.r.o. a a.s. Tento portál také nabízí pomoc se založením společnosti přesně podle vašich požadavků.
V případě, že nemáte dostatek času sami si založit společnost, orientovat se v platných zákonech a navíc obcházet úřady, je nejlepším řešením pro start businessu založení společnosti na míru od specialistů. Stačí jedna schůzka a můžete okamžitě jednat jménem své nové společnosti. Konzultanti společnosti provozující portál zalozene-spolecnosti.cz vám v této oblasti pomohou. Jejich cílem je spokojenost klientů, tedy budoucích podnikatelů.
Na portálu také zakoupíte tzv. ready made společnosti, což jsou předem založené společnosti určené k okamžitému převodu na nového majitele. Takovéto společnosti mají plně splacený základní kapitál a jsou již registrované v obchodním rejstříku, s přiděleným IČ. Účetnictví ready made společnosti je nulové s garantovanou bezdlužností. Převedení společností na nového majitele trvá pouze hodinu. Poté jste platným statutárním orgánem a můžete začít naplno podnikat.
Webový portál zalozene-spolecnosti.cz poskytuje své služby za jedny z nejnižší cen na trhu. Prodej založené akciové společnosti se pohybuje už od šedesáti čtyř tisíc korun a společnosti s ručením omezením od dvaceti dvou tisíc korun.
V portfoliu služeb portálu zalozene-spolecnosti.cz jsou zahrnuty i další služby jako například poskytnutí sídla společnosti, poskytnutí statutárních orgánů, pořádání valných hromad, vyřízení živnostenských listů či koncese, atd.
V případě, že chcete využít služeb v oblasti založení a prodeje společností, jednoduše vyplňte nezávazný objednávkový formulář na stránkách zalozene-spolecnosti.cz anebo si přímo domluvte schůzku.

Založení společnosti Adresa : http://www.zalozene-spolecnosti.cz/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: zakládání a prodeje společností, založení společnosti, ready made společnosti
Uloženo: 29.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde