Efektim vstupuje na severoamerický trh

Efektim expanduje a nově vstupuje na severoamerický trh s fotovoltaikou

Společnost Efektim v letošním a loňském roce zahájila expanzi na další kontinenty a nové trhy solární energetiky. Nově bude působit v Severní Americe a budovat a spravovat fotovoltaické elektrárny s týmem speciálně proškoleným pro podmínky severoamerického trhu.

Po úspěšném vstupu na jihoafrický trh, který společnost Efektim s úspěchem absolvovala v roce 2010, se nyní Efektim připravuje ukázat svou sílu expanzí na dalším kontinentu. Od ledna 2011 společnost Efektim provádí výstavbu a realizaci fotovoltaických elektráren také v Severní Americe. Společnost zakládá hlavní ústředí Efektim North America se sídlem v Houstonu. O Efektim North America bude pečovat tým specialistů, kteří jsou vyškoleni pro specifické podmínky v Severní Americe.

Efektim North America se zviditelní na veletrhu Intersolar Severní Amerika

Společnost Efektim North America se představí mimo jiné 12. – 14. července 2011 v San Franciscu na světoznámém veletrhu Intersolar North America, jehož cílem je propojit mezinárodní technologické trhy v oblasti solárního průmyslu. Efektim představí svou strategii jako samostatný vystavovatel i na konferencích pořádaných v průběhu tohoto významného veletrhu.

Efektim specialista na fotovoltaické elektrárny

Společnost Efektim se specializuje na fotovoltaické elektrárny. Realizuje jejich výstavbu po celé Evropě, v Africe, na Blízkém východě a nyní nově i v USA. Zabývá se projektováním FVE, optimalizací jejich nastavení, kompletní výstavbou, napojením i následným servisem a monitoringem. Efektim instaluje provotřídní fotovoltaické panely s nadstandardní účinností a vysokými zárukami životnosti. Disponuje dlouholetými zkušenostmi, kvalitním technickým zázemím a týmem školených odborníků.

Efektim vstupuje na severoamerický trh Adresa : http://www.efektim.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Efektim
Uloženo: 26.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde