PhonoSolar

PhonoSolar Technology Co., Ltd., přední světový výrobce fotovoltaických modulů z krystalického silikonu, dnes oznámil, že dokončí solární elektrárnu v italském Marche s výkonem 1 MW. PhonoSolar jakožto investor vlastní v projektu většinový podíl a jedná se o první projekt solární elektrárny investovaný z vlastních zdrojů. PhonoSolar této elektrárně zároveň dodává vysoce kvalitní solární moduly a poskytuje servisní EPC řešení.

Solární elektrárna v Serviglianu se nachází zhruba hodinu cesty jižně od provincie Fermo. Má být dokončena koncem února, bude využívat více než 5 230 panelů PhonoSolar a předpokládá se, že za dobu své 20leté dotované životnosti vyrobí zhruba 27 milionů kWh elektrického proudu, čímž sníží skoro 26 000 tun uhlíkových emisí. Zapojení do sítě bude provedeno v polovině května u Preventivo ENEL a STMD.

Předseda a výkonný ředitel společnosti PhonoSolar pan Cai Jibo prohlásil: „PhonoSolar je pevně rozhodnut vydláždit cestu k ochraně životního prostředí a rozvoji obnovitelných zdrojů energie. Aplaudujeme úspěšné, námi investované investici a instalaci prvního projektu solární elektrárny v Itálii. Těší nás, že PhonoSolar dosáhl tohoto milníkového úspěchu. Phono Solar bude pokračovat ve své práci investování do projektů a výstavby v Itálii a stejně tak i v ostatních evropských zemích, protože instalace FVE se v tomto regionu rozvíjejí.“

Pan Cai dále pokračoval: „Protože jsme předními výrobci fotovoltaických panelů, naše schopnosti financování a dokončení EPC řešení zároveň představují jasný návrh hodnot pro potenciální zákazníky a očekáváme rychlé získání pevné půdy pod nohami i v projektech mimo naše současné prodejní kanály pro prodej panelů.“


Tento projekt bude prvním vlastním projektem zahájeným značkou PhonoSolar. Nabízí dobrý začátek v rozvíjejícím se proudu průmyslového řetězce. PhonoSolar se v budoucnu zaměří na rozvoj užitných a komerčních solárních projektů založených na silném finančním zázemí.

PhonoSolar vlastní společnost Sumec Group, která má více než třicetiletou historii a roční obrat přesahující 3 miliardy euro. Léta silné finanční výkonnosti a spolupráce na základě dobré víry vedly k tomu, že skupina Sumec Group má možnost čerpat úvěrový rámec v hodnotě 3 miliard euro. Dostupnost tohoto rámce dává našim partnerům a zákazníkům v rámci spolupráce se značkou PhonoSolar silný pocit bezpečí.

Značka PhonoSolar má celosvětovou síť, vlastní dceřiné společnosti v Německu, Švýcarsku, Spojeném království a USA. Jedná se o uznávaného výrobce vysoce kvalitních panelů a partnera největších fotovoltaických projektů v Evropě, je také zapojena do výzkumu, vývoje a návrhářství výrobků v přípravě a realizaci FV projektů.

Li Rongkun
ředitel provozního managementu
Phono Solar Technology Co., Ltd.
Tel.: +86-25-5863-8240
E-mail: Lirk@sumec.com.cn
PhonoSolar Adresa : http://www.phonosolar.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Solární panely PhonoSolar
Uloženo: 05.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde