Kurzy pro děti, jazykové kurzy pro děti,

Chcete, aby se vaše děti již od svého mládí věnovaly jazykům, které jsou dnes nezbytnou součástí každodenního života? Již v brzkém věku se mohou vaše děti učit anglicky anebo německy, záleží pouze na vás, jaký jazyk pro vaše děti zvolíte. Pořádáme kurzy pro děti, které jsou zábavné a také poučné. Veškerá výuka probíhá formou her, písniček, říkadel a také básniček.
Vaše ratolesti se tak brzy domluví i jiným mluveným slovem. Výuka zpravidla trvá čtyřicet minut a ve skupině je maximálně šest dětí, a proto se kvalifikovaní pracovníci mohou věnovat každému dítěti. Výuka probíhá už pro děti od dvou let. Jazykové kurzy pro děti probíhají jak v odpoledních, tak i dopoledních hodinách. Výuku vede vysokoškolsky vzdělaný lektor pedagogiky se zaměřením na anglický jazyk. Cílem jazykových kurzů je aktivní rozvoj dětské osobnosti. Snažíme se podpořit jejich soustředění a každému dítěti se věnujeme individuálně. Chceme vypěstovat v každém dítěti touhu po poznání a učení se novým věcem, pak cizí jazyk půjde sám od sebe.
Děti jsou zpravidla rozděleny dle věkových kategorií, které tvoří jednotlivé skupinky. Jedině u nás zaplatíte pouhých 150 Kč za vyučovací hodinu. Nechte své děti se vzdělávat v cizím jazyce. Anglický jazyk je v současné době velmi rozšířený, dalo by se říct, že se jedná o nejrozšířenější jazyk na světě. Při nástupu do zaměstnání, ba dokonce i na některé školy, se předpokládá znalost anglického jazyka. Učte své děti již od mládí anglickému jazyku, díky němuž se mohou v budoucnu uživit. Kurzy angličtiny pro děti jsou vysoce efektivní a nejen rodiče, ale i děti si je chválí. Vaše ratolesti si totiž oblíbí formu výuky, která je zábavná, a děti se tak rády začnou anglickému jazyku věnovat. Nenechte se odradit negativními názory ostatních a rozhodněte vy, co je pro vaše dítě nejlepší.

Kurzy pro děti, jazykové kurzy pro děti, Adresa : http://www.globtran.cz/index.php/cs/kurzy-pro-dti
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: kurzy pro děti, Jazykové kurzy pro děti, Kurzy angličtiny pro děti
Uloženo: 25.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde