Přístrojová lymfodrenáž, čokoládová masá

Každá žena touží po troše obdivu, a proto si dopřává kosmetických procedur. Velmi oblíbená se stala přístrojová lymfodrenáž dolních končetin, která je prováděna na základě vzduchem nafukovaných návleků. Nabízíme vám přístrojovou lymfodrenáž, která je velmi příjemná a také účinná. Cílem je odstranit veškeré otoky, které jsou způsobené lymfatickým systémem. Zlepší se vám také stav celulitidy na pokožce a bude vytvořen pocit lehkosti v dolních končetinách.
Lymfodrenáž zmenšuje také objem dolních končetin. Pokud jsou vaše nohy neustále zatěžovány, pak je přístrojová lymfodrenáž správnou volbou. Jestliže hledáte chvíli odpočinku a relaxace, pak vyzkoušejte čokoládovou masáž, kterou si zamiluje snad každý. Čokoládová masáž patří k těm nejoblíbenějším a jedná se o exkluzivní tělovou kúru, která má schopnost působit na všechny smysly těla. Čokoládová masáž brání předčasnému stárnutí a budete si připadat stále mladá. Terapie také regeneruje a vyživuje pokožku. Z vašeho těla díky čokoládové masáže budou odstraněny přebytečné toxické látky. Čokoláda, která se používá k tomuto procesu, obsahuje důležité vitamíny, minerály a antioxidanty. Udržujte si štíhlou linii těla, nechte si tak rozšířit cévy a aktivujte si látkovou výměnu. A to vše v rámci příjemné čokoládové masáže.
Příroda je dnes centrem dění zejména v kosmetice. Cílem je, aby veškeré přípravky používané ke kosmetice byly zcela přírodní. Vy si však můžete dopřát kosmetické ošetření své pleti zcela přírodní kosmetikou, která obsahuje bylinné výtažky. Cílem bylin je propojení sil přírody s novými poznatky. Jestliže chcete bojovat proti vráskám bez chemie, pak přírodní kosmetika je ideální volbou. Dnes by se žádná žena neobešla bez kosmetických přípravků, které pokožku podporují. Zasahují také do látkové výměny a vyrovnávají stav pleti.

Přístrojová lymfodrenáž, čokoládová masá Adresa : http://www.manualni-lymfodrenaz.cz/lymfodrenaz/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: přístrojová lymfodrenáž, Čokoládová masáž, přírodní kosmetika
Uloženo: 23.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde