Alex kovový a školní nábytek s.r.o.

Firma Alex kovový a školní nábytek s.r.o. působí na českém trhu už od roku 2006. Během tohoto období jsme se stali jedním z předních dodavatelů školního nábytku a školních pomůcek v České republice.
Neustále sledujeme současné trendy vývoje a design našich výrobků přizpůsobujeme potřebám zákazníků. Samozřejmostí je pro nás dodržování norem a předpisů, týkajících se výroby a kvality našich výrobků. Výrobní proces je řízený ve smyslu normy DIN EN ISO 9001:2000 a všechny výrobky mají certifikát společnosti TUV ER Hannover. Všechny tyto skutečnosti svědčí o tom, že místnosti vybavené naším nábytkem designově i funkčně plně uspokojují potřeby našich zákazníků.
V naší nabídce najdete skutečně široký sortiment nábytku – od klasického školního nábytku až po moderní kancelářský. Pole naší působnosti jsme zaměřili na to, abychom dokázali uspokojit potřeby škol a učebních zařízení, stejně jakjo státních institucí, obecních a městských úřadů. Věnujeme se i oblastivelice populárního kovaného nábytku a nábytku pro restaurace, bary, přednáškové sály, šatny, exteriérový nábytek, atp. Mezi atraktivní nabídku můžeme zařadit oblast školních pomůcek, jejichž sortiment si můžete prohlédnout na našich webových stránkách.
Alex kovový a školní nábytek s.r.o. Adresa : http://www.alexnabytek.cz/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Nábytek, školní, restaurační, kancelářský, restaurační, uličný, šatní skříň
Uloženo: 11.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde