Plus Design & Marketing

V pondělí 24. ledna 2011 byla agenturou Plus Design & Marketing odstartována první a jedinečná akce "Výmoly 2011: Najděme nejhorší díru". Na podporu tohoto projektu byl oficiálně spuštěn nový web www.vymoly.cz. Pořadatelé i organizátoři projektu hodlají v rámci této akce upozornit na zoufalý stav českých silnic a dálnic, a současně vyzvat všechny řidiče k monitoringu českých výmolů a výtluků.

Výmoly 2011 jsou prvním ročníkem unikátního motoristického projektu, který monitoruje mnohdy žalostný stav českých silnic a dálnic. Cílem akce je výzva k celostátní diskuzi na toto téma. Na podporu projektu vznikl již zmiňovaný internetový portál www.vymoly.cz, který přinese všem řidičům řadu hodnotných informací. Především přehlednou databázi kritických míst, tipy a rady jak postupovat a na koho se obrátit v případě poškození vozidla, online rozhovory se zajímavými hosty, informace o možných rizicích a škodách způsobených špatným stavem silnic ap.

S akcí "Výmoly.cz: Najděme nejhorší díru" jsou spojeny i zajímavé soutěže. Výherce soutěže, který pošle nejzdařilejší fotografii nejhoršího výmolu v České republice, se může těšit na výhru v podobě hodnotných cen (nejen) pro svůj automobil.

Obec, ve které bude tato nejhorší díra nalezena, získá netradiční cenu „Výmol 2011: Nejhorší díra v České republice“. Právě k dostatečné motivaci řidičů napomáhá síť pneuservisů Point S, která je generálním sponzorem celé akce. Díky této spolupráci budou náležitě oceněni ti nejaktivnější řidiči-fotografové, kteří monitorují situaci na českých silnicích.

Profesionální marketingová agentura PlusDesign & Marketing poskytuje široké portfolium marketingových služeb, které na míru pokrývají potřeby a přání klientů. Plus Design & Marketing má v této oblasti nejen mnohaleté zkušenosti, ale i řadu referencí a dlouhodobě spokojené klienty.

"Výmoly jsou věcí, která nejenom mně, ale i řadě ostatních řidičů každoročně hýbe žlučí. Měsíčně najezdím mnoho tisíc kilometrů a znám velmi dobře kritický stav některých úseků. Již několikátým rokem nosím v hlavě myšlenku, jak na tuto situaci upozornit. Současně si uvědomuji, že jako jedinec nezmůžu naprosto nic.

Proto se snažím s mými přáteli a kolegy otevřít veřejnou diskuzi na toto téma. O průběhu akce i havarijním stavu vozovek chceme po celou dobu upozorňovat média, zodpovědné úřady a zároveň touto cestou tlačit k veřejné diskuzi a nápravě," uvedl Ing. Petr Čaník, zástupce internetového portálu Výmoly.cz.

Za tým realizátorů
Ing. Petr Čaník
Ředitel projektu Výmoly.cz

Další informace:
Bližší informace o akci "Výmoly 2011: Najděme největší díru" najdete na:
Web: www.vymoly.cz
Facebook: www.facebook.com/vymoly
Twitter: www.twitter.com/vymoly

Ing. Petr Čaník, ředitel projektu Výmoly 2011: Najděme největší díru v České republice
mobil: 604163300
e-mail: petr@canik.cz
www.canik.cz, www.plusdesign.cz
Plus Design & Marketing Adresa : http://www.plusdesign.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: PlusDesign & Marketing, Výmoly 2011
Uloženo: 10.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde