Komínová stavebnice

Díky komínové stavebnici si můžete snadno sestavit kompletní komín, okamžitě si ho odvézt a začít s jeho stavbou třeba ještě dnes.
Prvky stavebnice:
Komínový základ

Na jedné paletě o hmotnosti cca 400 kg jsou připraveny veškeré komponety potřebné pro sestavení 3,5 m komínového tělesa. Po jeho zakoupení můžete ihned zahájit stavbu komínu a máte tak dostatek času na rozhodnutí, jaký typ nadstřešní části a ukončení komínu si vyberete a dodatečně objednáte.

Komínové základy jsou připraveny pro průměry 160 a 200 mm v systému KLASIK s oběma typy připojení sopouchu 45° i 90°. Komínové těleso je po vyzdění připraveno na provedení omítek nebo obložení cihelnými pásky HELUZ. Palety je možné při skladování ukládat na sebe.
Komínový set

Pro libovolnou skladbu komínového tělesa jsou pro Vás připraveny komínové sety délky 1, 2 a 3 m o průměrech 160 a 200 mm. Sety obsahují veškeré komponenty pro pokračování stavby systému KLASIK na komínový základ, takže si můžete sestavit komín libovolné délky. Všechny typy délek jsou dodávány na jedné paletě.
Komínové ukončení

Tato sada komponentů nadstřešní části komínového systému KLASIK o průměrech 160 a 200 mm obsahuje všechny prvky potřebné pro správné ukončení komínu. Můžete si vybrat mezi ukončením základním, které je možné opatřit omítkou nebo obkladem z cihelných pásků, a ukončením GRAND s prstenci cihlové barvy. Délka dodávaného ukončení je 1 m. Sada je připravena na jedné paletě.
Komínový komplet

Na jedné paletě jsou připraveny veškeré komponenty potřebné pro sestavení 7, 8 nebo 9 mkomínového tělesa. Komínové komplety nabízíme o průměru 200 mm v systému KLASIK s oběma typy připojení sopouchu 45° i 90°. Nadstřešní část kompletů je v základním provedení pro max. výšku do 1,3 m. Pro vyšší části je nutné dokoupit ztužující výztuž. Palety je možné při skladování ukládat na sebe.

Více na www.komin-kominy.cz.
Komínová stavebnice Adresa : http://i-clanky.cz/bydleni/kominova-stavebnice/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: komín, komíny, Heluz
Uloženo: 29.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde