TřídníWeb.cz — Systém pro sdílení školní

Všichni to známe: neděle večer, škola za dveřmi a vnitřní hlásek říká, že bych měl do té školy něco udělat. Ale hned první otázka „Co máme mít?“ je často problematická. Když to půjdu zjistit na Facebook, tak se zaseknu někde u rybičky v akváriu nebo kukuřice na poli, takže to zase nakonec dopadne tak, že se neudělá nic nebo až ve škole.

Když ale přijdete na TřídníWeb.cz, tak nejen, že hned vidíte, co vás ve škole čeká, ale s trochou štěstí tam už jiný spolužák nahrál vypracovaný úkol či zadání testu, které sehnal. Takže jdou všechny úkoly hned snáz a ještě zbude čas na ty rybičky a kukuřici.

K tomu, abyste mohli začít využívat služeb TřídníWeb.cz, se stačí zaregistrovat a přidat svou třídu, pokud tak neučinil už někdo jiný. Tím je vše vyřízeno. Nyní již máte k dispozici všechny funkce systému a 150 MB pro třídu na sdílení souborů.

Ostatní spolužáci se mohou připojit buď sami, nebo je můžete pozvat, k čemuž budete potřebovat pouze jejich e-mail. Čím víc spolužáku přemluvíte, tím lépe bude vše fungovat, takže pozvánkami nešetřete.

Nejen, že vám projekt TřídníWeb.cz usnadní školní povinnosti, ale také vám pomůže na nich ušetřit. To hlavně pomocí bazaru učebnic, který vám umožní snadno a bez zbytečných útrat v knihkupectví sehnat učebnice od vašich starších spolužáků. Ttaké prodat vaše učebnice těm mladším bude hračka. Tudíž nejenom, že ušetříte na pořízení učebnic, ale také získáte další peníze za ty staré, které, ruku na srdce, už stejně nikdy neotevřete.

Mimo hlavní funkce najdete v systému TřídníWeb.cz také hned několik doplňkových funkcí. Mezi ně patří například fotogalerie pro uchování vašich školních momentek. Ankety, díky nimž bude získání názoru celé třídy jednoduchou záležitostí. Nástěnka, pro nezbytnou i zcela zbytečnou komunikaci v rámci celé třídy. Samozřejmě i rozvrh, takže už nikdy nebudete muset slepě tápat, co zítra bude.

Celý systém TřídníWeb.cz je vyvinut a provozován studenty, takže nečekejte žádné strohé formální prostředí a jednání. Na funkcích se stále pracuje, budou rozhodně přibývat a hlavně se zlepšovat. Můžete přispět svými nápady a radami, nebo přímo pomocí při rozvoji projektu, tady bych dal tečku a začátek nové věty. Pomůže to přeci i vám.

Tolik k našemu projektu TřídníWeb.cz a přeji mnoho příjemných zkušeností s jeho používáním.

TřídníWeb.cz — Systém pro sdílení školní Adresa : http://tridniweb.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Třídní web, Třídní stránky
Uloženo: 18.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde