Všechny české televize už mají svůj krim

Česká televize má svůj pořad Na stopě, Nova už dlouho vysílá stodvanáctku – život v ohrožení a televize Prima se od počátku února letošního roku pyšní novým pořadem s příznačným názvem Krimi zprávy.
Všechny tyto pořady mají společného jmenovatele a tím je kriminalita. Černá kronika lidi táhne od nepaměti a není se tedy čemu divit, že i televize chtějí z této lidské zvědavosti něco vytěžit.
Jak to dělají? Co nabízejí? Kdy vysílají? Tomu všemu se věnují internetové stránky krimi-zpravy.cz. Dozvíte se zde vše, co se o pořadech věnovaných kriminalitě dozvědět dá a nejen to.
Na stránkách krimi-zpravy.cz je i samotné krimi zpravodajství, které sem poskytuje internetový portál krimidoma.cz. Abyste se dozvěděli, co se děje v českém podsvětí, nemusíte tedy čekat na zpravodajské pořady televizí, ale můžete to najít právě na stránkách krimi-zprávy.cz nebo přímo na krimidoma.cz.
A co vlastně stránky krimi-zprávy.cz nabízejí. Jsou to upoutávky na právě odvysílané pořady v televizích i drby okolo nich. Kdo je moderuje, jak kvalitně to televizní reportéři dělají, jak kvalitně mají zpracované online vysílání na internetu a mnoho dalšího.
Na krimi-zprávách.cz prostě nechybí nic, co člověk bažící po tomto druhu zpravodajství hledá.

Všechny české televize už mají svůj krim Adresa : http://www.krimi-zpravy.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Kriminalita v televizi
Uloženo: 07.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde