Zdeněk Pohlreich



Zdeněk Pohlreich narozený 10. dubna roku 1957 je velice známý nejen český, ale i zahraniční gastronom, šéfkuchař, ale i obstojný moderátor. Jeho kuchařské vzdělání začalo v Praze na Středním Odborném Učilišti kuchařském, kde po jeho ukončení postupoval na Hotelovou školu, taktéž v Praze. Do třetice navštěvoval Institute of Business Studies (opět v Praze), kde završil své kuchařské vzdělání, které následně uplatňoval na mnoho praxích.

Gastronom Zdeněk Pohlreich má velice široké praxe a reference. Během praxe byl Zdeněk Pohlreich šéfkuchařem nejen ve vyhlášených českých restauracích, ale jeho jméno je známé i v zahraničí. Pole působnosti mé nejen v našem hlavním městě, ale také v Nizozemí a daleké Austrálii. Aby toho nebylo málo, Zdeněk Pohlreich má řadu kuchařských ocenění. Poslední dvě jsou z roku 2000 a 2001. V roce 2000 vyhrál soutěž Presidents Award, která se konala v Hong-Kongu. O rok později (2001) vyhrál opět Presidents Award, tedy již podruhé.

Hned na začátku byla zmínka o tom, že Zdeněk Pohlreich je nejen báječný kuchař, ale také velice dobrý moderátor. Na TV Prima uvádí svůj pořad jak jinak než o vaření. Moderátor Zdeněk Pohlreich se zaměří na jednu Restauraci, které dává velice cenné rady. Rady jsou nejen co se týče kuchyně a vření, ale také i o chodu celé Restaurace.

Zdeněk Pohlreich je člověk výbušný. O tomto jeho charakteru se přesvědčujeme při každém vysílání jeho pořadu na TV Prima. S nikým si nebere servítky . Důkazem jsou jeho jedinečné hlášky typu: „Já tam vlítnu jak vandrák do putyky!“

Sečteno, podtrženo, Zdeněk Pohlreich je velice široce známý a uznávaný gastronom, šéfkuchař prestižních Restaurací nejen v České Republice, ale i v zahraničí. Za sebou má několik kuchařských ocenění, ale také celou řadu profesionálních školení. V neposlední řadě je Zdeněk Pohlreich moderátor oblíbeného pořadu TV Prima, které nese výstižný název: Ano, šéfe!

Zdeněk Pohlreich Adresa : http://zdenek-pohlreich.info/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Zděnek Pohlreich, Zdeněk Pohlreich recepty, Zdeněk Pohlreich restaurace, Zdeněk
Uloženo: 19.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde