Aktualizovaný seznam slovenských norem

Na základě žádosti mnoha uživatelů norem jsme se rozhodli pro Vás připravit web, na kterém si můžete prověřit aktuálnost STN norem. Tento web je aktualizován každý měsíc. Seznam je rozdělen do jednotlivých tříd, ale pro urychlení nalezení požadované normy je zde zapracováno i rychlé vyhledávání.

Máte-li zájem o informace o českých národních normách ČSN, nabízíme Vám Seznam norem ČSN v pdf formátu i s možností vyhledávání a tisku. Seznam si můžete stejně jako tisíce jiných uživatelů stáhnout na stránkách firmy NORMSERVIS s.r.o. a to zcela ZDARMA. Seznam norem obsahuje následující údaje: stupeň, číslo, znak, datum vydání, název, cenu, změny i opravy a katalogové číslo.

Dále si Vám dovolujeme nabídnout Seznam slovenských, ale i českých norem obsahující nejenom seznam norem platných, ale i seznam norem neplatných (zrušených). Jedná se o zjednodušenou verzi programu EviNor za zvýhodněnou cenu. Program umožňuje i jednoduché objednávání norem. Další informace naleznete opět na stránkách firmy NORMSERVIS s.r.o.
Aktualizovaný seznam slovenských norem Adresa : http://www.slovenske-normy.sk
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: norma, normy, slovenské normy, technické normy, STN, seznam norem
Uloženo: 25.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde