Aktualizovaný seznam norem ČSN

V letošním roce Český normalizační institut (ČNI) ukončil vydávání tištěné publikace "Seznam českých technických norem". Pro velký zájem o tento produkt jsme pro Vás připravili jeho 3 různé náhrady:

1. Seznam ČSN norem na těchto stránkách. Seznam je rozdělen do jednotlivých tříd, ale pro urychlení nalezení požadované normy je zde zapracováno i rychlé vyhledávání.

2. Seznam norem v pdf formátu i s možností vyhledávání a tisku. Seznam si můžete stejně jako tisíce jiných uživatelů stáhnout na stránkách firmy www.normservis.cz a to zcela ZDARMA. Seznam norem obsahuje následující údaje: stupeň, číslo, znak, datum vydání, název, cenovou skupinu, změny i opravy a katalogové číslo.

3. Seznam českých, ale i slovenských norem obsahující nejenom seznam norem platných, ale i seznam norem neplatných (zrušených). Jedná se o zjednodušenou verzi programu EviNor za zvýhodněnou cenu. Program umožňuje i jednoduché objednávání norem. Na ČSN normy objednané z programu poskytujeme slevu ve výši 10 %. Další informace naleznete opět na strankach firmy NORMSERVIS s.r.o.
Aktualizovaný seznam norem ČSN Adresa : http://www.ceske-normy.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: norma, normy, seznam norem, ČSN, technické normy
Uloženo: 25.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde