Dárky narychlo

Byl to skvělý tip. Perfektní výběr, pěkné fotky, popisky.. Nevěděla jsem, pro který dárkový koš se rozhodnout. V nabídce mají snad vše, na co si vzpomenete. Jsou tam dárkové koše pro gurmány, pro zamilované, pro zahrádkáře, obchodní partnery, DIA koše, koše pro děti a také dárkové koše k brzkému uzdravení. Najdete tam i dárkové koše k narozeninám, jmeninám, na Vánoce, Velikonoce, Valentýna, ke Dni matek, k svatbě či promocím. Dokonce připravují dárkové koše pro pejsky a kočičky.
Po dlouhém rozhodování jsem dědečkovi vybrala koš Vinia. Objednala jsem ho a doufala, že mi ho doručí v pořádku. Z toho jsem měla největší strach. Když mi pošťák dárkový koš za 2 dny přinesl, začala jsem ho s obavami rozbalovat. Starost byla zbytečná. Dárkové koše byly precizně zafixované v krabici. Víno, oříšky, salám, různé laskominky, vše bylo pečlivě připevněno, aby se to cestou moc nerozházelo a hlavně nepoškodilo. Samozřejmě malé kosmetické úpravy jsem udělat musela. Přece jen jsem jsi to nechala poslat Češkou poštou. Doručuji to ale také kurýrem, takže je možnost si vybrat.
A dědeček? Ten měl z dárku od nás asi největší radost. Moc mě to potěšilo a příště už nic vymýšlet nebudu. Dárkový koš plný dobrot potěší každého. Stačí jen vybrat ten správný.
Vřele doporučuji a mé kamarádce Katce moc děkuji :-)

Dárky narychlo Adresa : http://www.dary-darky-darecky.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: dárkové koše, dary, dárky, dárečky
Uloženo: 17.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde