ShopCentrik - Profesionální e-shop

ShopCentrik-vysoký výkon a propojení

ShopCentrik je kompletní e-business řešení, které vyniká vysokou funkčností a flexibilitou. ShopCentrik je ideální platformou, na které je možné vystavět úspěšný e-business model s oboustranným propojením na libovolné účetnictví (Altus VARIO, Helios, K2, Abra, Pohoda). Perfektní optimalizace pro vyhledávače (SEO) a marketingová podpora řadí ShopCentrik mezi přední sofistikované internetové nástroje.

ShopCentrik-kompletní řešení e-shopu

ShopCentrik je silnou e-business platformou pro B2C (koncoví zákazníci) a B2B (obchodní partneři, dealeři) segmenty trhu. Vyniká flexibilitou i výkonem. Lze jej propojit na libovolné účetnictví, ERP systém, či ekonomický software. ShopCentrik je moderní, neustále se rozvíjející modulární systém pro malé, střední i velké firmy. Součástí systému jsou vestavěné marketingové nástroje a optimalizace pro vyhledávače (SEO), což poskytuje majiteli shopu více možností v boji s konkurencí.

ShopCentrik-profesionální e-shop

Systém ShopCentrik od společnosti NetDirect nabízí spolehlivou platformu pro obchodování na internetu. Váš e-shop můžeme propojit s jakýkoliv účetním či ERP systém. ShopCentrik je vhodný jak pro obchodníky prodávající koncovým zákazníkům (B2C), tak pro obchodní partnery a dealery (B2B). ShopCentrik se neustále rozvíjí, držíme krok s novými technologiemi. Silné marketingové nástroje (SEO - optimalizace pro vyhledávače nebo statistiky) pomáhají klientům v dosažení jejich obchodních cílů.


ShopCentrik - Profesionální e-shop Adresa : http://www.shopcentrik.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: b2b,b2c,e-shop,tvorba
Uloženo: 29.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde