FastCentrik

NetDirect

Jsme softwarová společnost. Naše výjimečnost spočívá ve firemní atmosféře, vztahu k zákazníkům a zejména v tom, že se dokážeme ztotožnit s cíli našich klientů a trpělivě pracovat na jejich naplnění.
Co děláme

Tvoříme špičkový software a jsme tu pro každého, kdo má zájem o internetový obchod nebo redakční systém dodaný na klíč. Naše reference i spokojení klienti jsou důkazem, že svou práci děláme s láskou, hrdostí a profesionálním nasazením.
Naše cíle

Dodávat sofistikované webové aplikace, které budou v každém okamžiku předstihovat konkurenční produkty. Věnovat každému klientovi dostatečný čas. Mít k zákazníkům lepší přístup než konkurence. Podporovat naše klienty v jejich obchodních a marketingových záměrech. Poslouchat názory zákazníků a přijímat kritiku. Budovat přátelský tým profesionálů. Učit se od úspěšných. Budovat dobré jméno společnosti na základě referencí šířících se od úst k ústům. Neustrnou a nezpyšnět. Rychle opravovat chyby v aplikacích i firemních procesech. Poskytovat nadstandardní zákaznický servis. Neustále monitorovat českou i zahraniční konkurenci a trendy. Být lídrem a cílevědomě jít za prvním místem na trhu ve všech oblastech naší činnosti.
FastCentrik Adresa : http://www.fastcentrik.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: e-shop internetový obchod
Uloženo: 04.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde