Demaster - stavíme weby

Jsme tým mladých ambiciózních podnikavých lidí, pro které je uznání a spokojenost vlastních klientů tím nejvyšším možným oceněním. Nepoužíváme prázdné a bezduché slogany, ale necháváme za nás mluvit výsledky naší práce. Byli bychom velmi potěšeni, kdyby při volbě vhodného partnera pro tvorbu vlastní webové prezentace jsme to byli právě my, kteří Vám pomohou při Vaši cestě k úspěchu.

Zabýváme se poskytováním služeb v oblasti informačních technologií, tvorbou a návrhem webových stránek, webdesignem, webhostingem a optimalizací stránek pro vyhledávače (SEO).

Postavíme Vám web přímo na míru. Naším cílem je vytvářet moderní, přehledné a snadno přístupné webové stránky za přívětivé ceny. Klademe důraz na malou datovou náročnost při zachování působivého designu tak, aby se prezentace zobrazovala rychle i návštěvníkům s pomalejším typem připojení. Již na začátku tvorby stránek dodržujeme zásady SEO. To je základní předpoklad dobrých výsledků ve vyhledávačích, které Vám mohou zdarma přinést množství nových návštěvníků, či potenciálních zákazníků. Našim klientům poskytujeme takzvaný ,,full service“ , nebo-li kompletní servis v dané oblasti. Na Vaše přání zajistíme všechny potřebné kroky k uvedení Vaší prezentace do ostrého provozu. Takováto služba potom zahrnuje například pořízení domény ve tvaru www.vasefirma.cz (případně .com, .net, .info, .biz a další), kvalitního webhostingu a serverhostingu, nebo pomoc při správě Vaší prezentace.
Demaster - stavíme weby Adresa : http://www.demaster.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: tvorba,webdesign,www
Uloženo: 20.10.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde