PC servis Praha - počítače LCD notebooky

V souvislosti s prodejem počítačů PC nabízíme všem kvalitní levný servis výpočetní techniky. Zakoupený náhradní díl Vám naši technici do PC zamontují a nainstalují potřebné ovladače pro Váš operační systém. V případě potřeby nainstalujeme celé operační systémy Microsoft Windows i Linux v modifikacích dle Vašeho přání.
Velmi příznivé ceny a termíny dodání uvádí včetně 19% DPH www ceník. Provedení servisu do 2 hodin je podmíněno dostatkem volných techniků. Tuto situaci je vhodné předem telefonicky ověřit.
Operační systémy a další placené programy instalujeme zásadně z médií dodaných zákazníkem nebo z u nás zakoupených legálních originálních médií.
Naši technici jsou připraveni opravit i složitější technické závady monitorů CRT i LCD a notebooků. Diagnostiku závady je vždy nutné provádět na specializovaném technicky vybaveném pracovišti a vadný díl objednat u výrobce. Proto je minimální doba opravy 7 dní. S ohledem na značné režijní náklady vybíráme u těchto oprav zálohu 50 % odhadované ceny opravy předem při sepsání servisního protokolu.
Opravené díly jsou našimi techniky labortatorně otestovány, na provedené opravy poskytujeme záruku 3 - 6 měsíců. V případě vážněji poškozených základních desek notebooků, vysokonapěťvých transformátorů nebo speciálních integrovaných obvodů opravovaného zažízení se může stát, že zařízení nelze opravit. V tomto případě nejsou zákazníkovi účtovány žádné další poplatky krom diagnostiky závady.
Pro firmy i koncové zákazníky je možné uzavřít zvýhodněnou paušální servisní smlouvu na správu Vašeho PC i počítačové sítě. Náš technik Vás navštíví několikrát měsíčně a udržuje Váš PC aktualizovaný a zabezpečený, provádí defragmentaci disku i čištění registrů. Můžete se tak naplno a v klidu věnovat své práci. Podrobnější informace Vám rádi sdělíme emailem.




PC servis Praha - počítače LCD notebooky Adresa : http://www.kuku.cz/KUKU-PC-servis-Praha-nejlevnejsi-opravy-pocitacu.html
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: PC servis Praha - nejlevnější opravy počítačů PC, levný servis notebooků a LCD
Uloženo: 28.06.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: 3.7

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde