Uploadujte své obrázky zdarma - eIMG.cz

Tak máte nějakou fotku a chcete jí rychle poslat nějakému kamarádovy a nevíte jak, dostanete se na naší stránku eIMG.cz na které najdete obrázek ve vašem počítači vyplníte potřebné údaje a nahrajete ho. Vygenerují se vám HTML kódy které můžete vložit buď na internetové stránky nebo do fóra a nebo je tu přímí odkaz který můžete rovnou poslat např.: přes ICQ kamarádovi.

Jako neregistrovaný uživatel má možnost nahrát obrázek o maximální velikost souboru 2Mb a vloží se vám logo do obrázku. Logo je průhledné snaží se vám co nejméně zasáhnout do celkového obrázku. Obrázky jsou automaticky veřejné tak proto je dobré je zařadit do správné sekce galerie. Obrázek vám vydrží na stránkách 30 dní od posledního zobrazení.

Jako registrovaný uživatel máte mnohem více možností. Máte virtuální prostor na který si můžete nahrát obrázky až o velikosti 50Mb. Můžete si řadit fotky do složek na které můžete odkazovat. Můžete si vybrat jestli si vložíte logo do obrázku nebo ne. Jako hlavní výhodou je že si můžete znovu vygenerovat HTML kód obrázku aniž byste museli znovu nahrávat obrázek. Obrázek vám zůstane na webu 90dní od posledního zobrazení ( což znamená že obrázek máte možnost mít na stránkách třeba 5 let pokud se vám bude zobrazovat aspoň jednou za 90 dní.
Uploadujte své obrázky zdarma - eIMG.cz Adresa : http://eimg.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: obrázky, images, nahraj, upload, jpg, png, gif
Uloženo: 22.11.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde