UPC - Poskytování služeb

Nabízené UPC služby

UPC Kabelová TV

Kabelová televize vám poskytne velký výběr programů všech žánrů z nichž si zaručeně vyberete. Zvolte si z celé řady dokumentární, sportovních, hudebních nebo dětských programů, filmů a seriálů.

UPC Internet

Nechte se unášet na vlně vysokorychlostního internetu od UPC a připojte se rychlostí až 16 Mb/s. Využijte připojení prostřednictvím rozvodů kabelové televize a neplaťte žádné poplatky za telefon. Nabídka uspokojí jak začínající tak pokročilé uživatele.

UPC Telefon

Vyzkoušejte levné volání prostřednitvím UPC Telefonu a volejte až o 56% procent levněji. Stačí si vybrat pro vás nejvýhodnější tarif. Navíc vás čeká neomezené volání v síti UPC a na pevnou linku mimo špičku zdarma!

UPC Satelitní TV

Začnete pomocí satelitu přijímat UPC Direct a získejte tak nepřeberný výběr z nabídky až 150ti TV programů. Díky 100% pokrytí uzemí je tak služba dosupná po celé ČR. Vychutnejte si digitální kvalitu obrazu i zvuku.

Výhodné balíčky

Zaujala Vás nabídka natolik, že uvažuje o objednání více produktů najednou? Informujte se o možnosti pořízení již hotových balíčků, které jsou ještě výhodnější.
UPC - Poskytování služeb Adresa : http://www.upc-cz.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: UPC, televize, internet
Uloženo: 06.10.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde