Mobilní aplikace vs. Mobilní web

Mobilní web

Mobilní web je vhodný v tom případě, když je viditelnost ve vyhledávačích důležitou součástí vaší strategie. Získáváte-li tedy své zákazníky z internetu, ať už z placené reklamy či vyhledávání, v první fázi by mělo být prioritou pořídit si mobilní web. Jeho výroba je oproti vývoji mobilní aplikace obecně méně náročná jak finančně, tak časově. Mobilní web také funguje v prohlížeči na jakémkoliv zařízení (podmínkou připojení k internetu), nemusíte tedy nic instalovat. Pokud je cílem poskytnout uživateli informace, seznámit ho s Vaším produktem či službou, mobilní web bude vhodnějším řešením.

Mobilní aplikace

Mobilní aplikace jsou rychlé a fungují oproti mobilnímu webu i bez připojení k internetu. Vzhledem k tomu, že jsou navrženy vždy pro daný operační systém (iOS, Android, Blackberry), jsou velmi dobře optimalizované na použití v mobilu. Mobilní aplikaci lze také jednoduše zmonetizovat (za stažení aplikace platí uživatel jednorázový poplatek). Pokud chcete uživatele zabavit, usnadnit mu práci, prostě ho zapojit, aplikace je ideálním řešením. Mobilní aplikace využívá čím dál více firem. Jednak pro své zaměstnance, obchodní partnery, ale i zákazníky.

Ať už jste se rozhodli pro kteroukoliv variantu a potřebujete profesionální pomoc, neváhejte a obraťte se na nás! Rádi vám pomůžeme a za sebou máme množství úspěšných projektů. Navíc ke každému klientovi vžy přistupujeme osobně a se stoprocentním nasazením.
Mobilní aplikace vs. Mobilní web Adresa : http://vyvojmobilnichaplikaci.com
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Vývoj mobilních aplikací, Mobilní aplikace, Tvorba mobilních aplikací, mobilní w
Uloženo: 08.09.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde