Co je WordPress?

WordPress je populární redakční systém vyvíjený jako open source projekt, zaměřený převážně na tvorbu osobních stránek a blogů. Vzhledem k jeho možnostem a funkcionalitám ho lze ale použít i na tvorbu složitější webové prezentace.

WordPress je program určený k řízení CMS (správy obsahu). V dnešní době máme širší výběr programů, které nám nabízí možnost vytvořit si vlastní webové stránky, jako například Bitrix, Joomla, nebo Drupal, avšak WordPress patří mezi favority. Dle současných statistik je WordPress používaný jako CMS na víc jak patnácti procentech světových webových stránkách. Důvěřují mu jak menší tak i větší světové portály včetně CNN a NY Times.

WordPress má mimo jiné skvělou adaptaci pro SEO, takže pokud chcete, aby Vaše stránka měla úspěch v internetovém světě, neuděláte chybu. Ještě je nutno připomenout obrovský výběr šablon, který nabízí tisíce možností free nebo placených verzí. Nebudete-li si s tvorbou vašeho nového webu vědět rady, neváhejte a obraťte se na nás! Rádi vám poradíme. Máme za sebou bohaté zkušenosti a v torbě webových stránek jsme jako ryby ve vodě!

Co je WordPress? Adresa : http://tvorbawebstranky.com
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: tvorba webových stránek, tvorba webových stránek s administrací, tvorba webu,
Uloženo: 08.09.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde