Kvalitní a spolehlivá sms brána

Představujeme Vám nejlepší a nejspolehlivější SMS bránu v ČR, ze které si můžete kdykoliv snadno poslat SMS zdarma na čísla všech našich operátorů. Kromě SMS brány jsou součástí našeho webu i předpřipravené esemesky k různým příležitostem.

Nejlepší SMS zdarma
Nejlepší internetový portál se spolehlivou SMS bránou najdete na stránkách www.smszdarma.org. Kromě možnosti poslat si SMS do libovolné sítě zcela zdarma se u nás můžete i inspirovat díky předpřipraveným sms přáním.

SMS zdarma do všech sítí
Bezplatné SMS si z našeho webu můžete odeslat do jakékoliv sítě českých operátorů. Umožňujeme odeslání SMS zdarma do všech sítí v České republice.

Nejlepší web se SMS zdarma
Provozujeme nejlepší SMS bránu, která Vám umožní rychle a jednoduše poslat SMS zdarma do všech sítí. Ať už potřebujete odeslat smsku na jakékoliv číslo, můžete tak učinit na naší stránce a nemusíte tak pro každého operátora používat jinou sms bránu.

SMS zdarma do sítě O2
Jestliže hledáte spolehlivou SMS bránu, z níž byste si mohli poslat zprávu na číslo v síti O2, naše stránky pro Vás budou to pravé. Esemesky dostane adresát ihned po jejich odeslání.

SMS zdarma na T-Mobile
Nemáte kredit a chcete poslat SMS zprávu do sítě T-Mobile? Napište smsku prostřednictvím naší SMS brány a my ji ihned doručíme na zvolené číslo a to zcela zdarma. Nabízíme SMS zdarma na jakékoliv číslo ze sítě T-Mobile.

SMS zdarma do sítě Vodafone
Pokud potřebujete napsat smsku na číslo, které patří pod Vodafone, můžete si ji zadarmo odeslat z naší stránky. Naše SMS brána umožňuje posílání SMS zdarma do sítě Vodafone rychle a spolehlivě.

SMS zdarma a předpřipravená přání
Kromě SMS zdarma do všech sítí si na našem webu můžete vybrat i z široké nabídky předpřipravených přání k různým příležitostem – např. k narozeninám, na dobrou noc, k Vánocům nebo zamilované esemesky.
Kvalitní a spolehlivá sms brána Adresa : http://www.smszdarma.org/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: sms zdarma, sms brána, sms do všech sítí
Uloženo: 03.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde