Domov pro seniory

Domov pro seniory - Svět pro seniory – Krabčice nabízí seniorům kvalitní ubytování s nadstandardními službami. Věříme, že si každý zaslouží důstojné stáří v přátelské atmosféře našeho rodinného domu pro Seniory. Kapacita Světa pro seniory je 20 míst a volná místa jsou stále k dispozici. Nahlédněte na webové stránky svetproseniory.cz, kde se dozvíte všechny potřebné informace a kontakty.

Délka ubytování v domově pro seniory:



dlouhodobě
přechodně (např. doba rekonvalescence po hospitalizaci)

Domov pro seniory - služby
Filozofií našeho domova pro seniory je individuální přístup ke klientům s ohledem na jejich představy a přání. Služby jsou vždy maximálně přizpůsobeny seniorům. Poskytujeme jim komplexní pečovatelské služby 24 hodin a 7 dní v týdnu. Denní program a volnočasové aktivity jsou rovněž přizpůsobovány seniorům, stejně jako rehabilitace a aktivizační činnosti.

Zdravotní péče domova pro seniory


Zdravotní péči ve Světě pro seniory je externě zajišťována zkušenými zdravotními sestrami a fyzioterapeutkami. Plán zdravotní péče je vždy sestavován individuálně s ohledem na zdravotní stav klienta. Zdravotní stav je pravidelně kontrolován, vyhodnocován a přizpůsobován seniorů. Zdravotní péči v našem <a title="Domov pro seniory" href="http://cs.wikipedia.org/wiki/Domov_pro_seniory">domově pro seniory zaštiťuje KDP NADĚJE s.r.o.
Jak najdete náš domov pro seniory?
Svět pro seniory – domov pro seniory – najdete v okrese Litoměřic, přibližně 4 km od Roudnice nad Labem. Podrobnou mapku si můžete prohlédnout na našich webových stránkách svetproseniory.cz. Dominantou okolí je hora Říp s nádhernou okolní přírodou, jež přímo vybízí k výletům a volnočasovým aktivitám. Přijeďte se kdykoliv podívat do našeho domova pro seniory! Ve Světě pro seniory se na Vás těšíme.
Domov pro seniory Adresa : http://www.svetproseniory.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: domov pro seniory, domovy pro seniory
Uloženo: 15.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde